luni, noiembrie 23, 2009

De ce nu dureaza relatiile?

Pentru ca nu sunt facute sa dureze.
Pentru ca de fiecare data cand te certi cu El, dai vina pe tine. Si te gandesti ca relatia anterioara nu a mers tot din cauza ta. Si vrei ca relatia prezenta sa mearga. Si te schimbi pentru El, cateodata inconstient, iar El nici macar nu realizeaza.
Pentru ca vrei sa fii ceva in viata, ceva important, iar El iti reproseaza ca te gandesti numai la tine.
Pentru ca atunci cand e suparat, chiar daca stii ca El e cel care a gresit, te duci la El si ii spui sa te ierte si ca totul o sa fie bine.
Pentru ca vrei sa-i spui macar o data cum vrei sa functioneze relatia, dar ti-e teama sa nu va despartiti, si nu-i mai spui.
Pentru ca atunci cand te gandesti ca te vei desparti de El, iti dau lacrimile si iti spui "Nici asta n-a mers.". Si crezi ca nimeni nu e pentru tine si ca tu nu esti pentru nimeni. Si incerci sa faci totul bine sa nu va despartiti pentru ca nu ai suporta sa fii singura.
Pentru ca sunt momente in viata cand ai nevoie doar de un prieten, si ai vrea sa fie El, dar nu e.
Pentru ca iti e frica sa-i spui ca greseste, caci s-ar putea nu asculte si sa plece.
Pentru ca iti aduci aminte doar de momentele bune si iti spui "Ce fericiti eram" cand de fapt au fost mai multe momente proaste decat bune.
Pentru ca fetele se uita prea mult la filme cu happy end-uri, si incearca sa gaseasca si in real life asa ceva. Si nu gasesc. Si sunt dezamagite. Si cred ca ele sunt de vina pentru tot.

2 comentarii: